Welkom bij Oud Blaeu

Onze website geeft een sfeerimpressie van onze collectie, maar laat natuurlijk lang niet alles zien. In onze Webshop vindt u nog veel meer sfeervolle producten, die makkelijk online te bestellen zijn en aan huis worden bezorgd.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen in Alphen (nb) en de Oud Blaeu sfeer zelf te beleven. Onze collectie is zorgvuldig samen gesteld en varieert met regelmaat, doordat we inkopen in binnen- en buitenland. Daarnaast vindt u bij Oud Blaeu een kwaliteitsassortiment aan gezellige woonaccessoires voor een leuke prijs.  

Graag geven we u persoonlijk advies, tips en ideeën en laten we zien hoe ‘oud en nieuw’ ontzettend leuk te combineren zijn. Ook projecten rondom woning- en kantoorinrichting zijn bij ons in goede handen.

Ongedwongen, gemoedelijk, persoonlijk en sfeervol. Kortom: voel u welkom en laat u inspireren bij Oud Blaeu … de koffie staat klaar!

Openingstijden

 
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09.30 – 17.30
Donderdag09.30 – 17.30
Vrijdag09.30 – 17.30
Zaterdag09.30 – 17.00

Naast de reguliere openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak een bezoek aan onze winkel te brengen.

Extra koopzondag en activiteiten

Door de lock down die tot 19 januari zal gaan duren, is de winkel gesloten.

Bestellingen via de webshop  worden gewoon verzonden of kunnen in overleg worden bezorgd. Helaas mogen we de bestellingen niet laten ophalen in de winkel.

Hele fijne kerstdagen en een gezond 2021!

Blijf voorzichtig, dat doen wij ook.

Team Oud Blaeu

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en leuke acties!

–> pakketten die naar België verzonden dienen te worden, worden altijd op een dinsdag verzonden. 
 
 ->  in verband met de feestdagen, kan het zijn dat Post.nl  er een dagje langer over doet met het bezorgen van uw pakket. We hopen dat u hiervoor begrip heeft.
 

**De parelroute**

Dit is een fietsroute langs de leukste Pareltjes (winkels) tussen Breda en Tilburg. En Oud Blaeu maakt ook deel uit van één van deze pareltjes! 

Kijk op de FB of insta pagina van ‘De Parelroute’ voor meer info.