Welkom bij Oud Blaeu

Onze website geeft een sfeerimpressie van onze collectie, maar laat natuurlijk lang niet alles zien. In onze Webshop vindt u nog veel meer sfeervolle producten, die makkelijk online te bestellen zijn en aan huis worden bezorgd.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen in Alphen (nb) en de Oud Blaeu sfeer zelf te beleven. Onze collectie is zorgvuldig samen gesteld en varieert met regelmaat, doordat we inkopen in binnen- en buitenland. Daarnaast vindt u bij Oud Blaeu een kwaliteitsassortiment aan gezellige woonaccessoires voor een leuke prijs.  

Graag geven we u persoonlijk advies, tips en ideeën en laten we zien hoe ‘oud en nieuw’ ontzettend leuk te combineren zijn. Ook projecten rondom woning- en kantoorinrichting zijn bij ons in goede handen.

Ongedwongen, gemoedelijk, persoonlijk en sfeervol. Kortom: voel u welkom en laat u inspireren bij Oud Blaeu … de koffie staat klaar!

Openingstijden

 
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 17.00 
Woensdag 09.30 – 17.00
Donderdag 09.30 – 17.00
Vrijdag 09.30 – 17.00
Zaterdag 09.30 – 17.00

Naast de reguliere openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak een bezoek aan onze winkel te brengen.

Extra koopzondag en activiteiten

Oud Blaeu steunt Stichting Gijsje Eigenwijsje!

Misschien al eens van gehoord?

De stichting biedt gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg aan in één van de vakantie bungalows in de Brabants Kempen. Een warm rustpunt in een heftige periode, waar mooie herinneringen gemaakt kunnen worden.

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en leuke acties

 

**De parelroute**

Dit is een fietsroute langs de leukste Pareltjes (winkels) tussen Breda en Tilburg. Oud Blaeu maakt ook deel uit van één van deze pareltjes! 

Kijk op de FB of insta pagina van ‘De Parelroute’ voor meer info.